Thursday, December 8, 2011

:: LAST DAY AT NAFF ::



hai sume ! wah3 .. ase da lame gile tak update blog nih ~ huhu almaklumle bz bebeno last 2 months nih ... ok tanak cter panjang - panjang .. juz STTP ~straight to the point~ hehe

:: al kisahnye .. July 2011 baru ni, kat opis tempat aku tido keje ni ade amik practical students dari Politeknik Malaysia utk jalani LATIHAN INDUSTRI kat cni . so ade la 5 org yg diterima kat Naff Klang ni ha ...

dyorg ialah ...




ok gambar fresh aku bg heheeh

~ Ieka/Afiq ~


mek ni aku tataw la npe dy syg McD

~ Fara/Kecik ~



low profile la konon

~ Mina ~



control ayu bro !


~ Jue ~


rilex !


okai tu sume gambo budak2 LI yg fresh2 aku upload dr "saving picts account" aku haha mengarut ! bia real kit la kan muke deme ni .. asyik nk edit je , kul bpe aku nk tdo ? haha

anyway, thanx a loootttttt coz korg ni sedia berkhidmat ngn kitorang ~ wah ckp mcm aku lak boss ! ~ haha .. anyway , korg , akk ngaku, kdg2 korg menyakitkan hati, jiwa & raga .. tp korg gak la pengubatnye .. ye tak ? heheheh ~

n'way, nk tgk sumthing ? musuh ketat 2 org nih ...
|

|

|

|

|

|

|

|

|






cik Ieda Othman was CRYING u know ! just imagine la ekh, dari dy kate takkan meleleh ... alih2 dy jugak tersedu sedan hahaha .. aish .. nasib kau la Ida .. ngehngeh ~


overall ... korg mmg best lah .. n kitorg admit yg kitorg sgt sepi bile tade korg .. mish u all peeps !






blaja rajen2 la ye adik2 sekalian ... wslm :)

7 comments:

  1. perh.. ieda nangis... hahhahaahaaa

    ReplyDelete
  2. huh!sedey la...im soo sori if slme kite knl ny..kite aq wat sis sakit haty.geram,bgg...im soo sooorii..:( then,kite nk bg tau.sume bnde yg jd kat NAFF adalah kngn yg terindah! da cm 1 family n kite xkn lpe sume tuh..sume kngn kite bersame akn ade gn kite :) promise ! <3

    ReplyDelete
  3. siot kau PIKA . amek r gambar yg cun sikit . haha
    weyt aku ok lg je taw , tp tang c MUSUH KETAT nie . aku terus je sedih . haha

    ReplyDelete
  4. cipun : kau ingt ida ni tade air mate da .. ? aku pun tkejot haha

    ika : taw pon hahah

    ida : upss aku tak nmpk pun gambau tu tak cun ~ hehe

    ReplyDelete
  5. haha..kak ida sedey tang kite npe?ha ce cite2..sbb t xdpt nk gado2 g kn..hurmm..sedey la xdpt gado tu..haha!anyway siyes xpnh sangke yg kite akn serapat ny gn korg..siyes besh!rindu,,sume la :P

    ReplyDelete